Pulverlackering, Gotland

Vi erbjuder pulverlackering på Gotland

Om du vill göra en pulverlackering på Gotland ska du kontakta oss på Västerhejde Bilskador. Vi har lång branscherfarenhet, i och med att vi startade vår verksamhet här på Gotland redan 1982. Vår auktoriserade personal är mycket kunniga inom pulverlackering och strävar alltid efter bästa möjliga service, för att du som kund alltid ska bli nöjd. Därför är vi ett bra val när du behöver hjälp med pulverlackering.

Ett miljövänligt alternativ

Med pulverlackering så sparar man färg, och därmed även på miljön. Vid pulverlackering så undviker man även att använda lösningsmedel som är skadliga för naturen, och även hälsan. Att aktivt arbete med miljöfrågor är viktigt för oss, och hela Gotlands kommun. Därför ser vi till att utbilda vår personal och använda rätt utrustning för att arbetet ska flyta på rationellt och så effektivt som möjligt.

Hur går det till vid pulverlackering?

Ytorna som behöver pulverlackeras förbehandlas, precis som vid all lackering. Det kan handla om rengöring eller slipning och blästring. Pulverpartiklarna sprutas sedan på med hjälp av tryckluft, och därefter härdas ytan genom att utsättas för hög värme. En av fördelarna med pulverlackering är att det ger en jämnare yta i kanterna, jämfört med våtlackering.

Kontakta oss om du har några frågor om pulverlackering, så hjälper vi dig.

Öppettider:

Vardagar 07.00 – 16.00 Lunch stängt 12.00 – 12.45
lördagar, söndagar och helgdagar stängt

Västerhejde Bilskador AB ligger på länsväg 140 Toftavägen mot Klintehamn ca 5 km från Visby

Telefon: 0498-264874

Telefax: 0498-264649

E-post: info@vasterhejdebilskador.se