Industrilackering Gotland

Vi utför industrilackering på Gotland

Om du behöver hjälp med industrilackering på Gotland så ska du vända dig till oss på Västerhejde bilskador. Företaget bildades 1982 vilket gör att vi har funnits här på Gotland i över 30 år.

Vi är alltid professionella i vårt arbete och har stor erfarenhet av industrilackering. Det viktigaste för oss är att du som kund blir nöjd med din industrilackering. Därför är service viktigt för oss, och vi gör allt för att tillmötesgå våra kunders behov och önskemål. Kontakta oss om du behöver experter på industrilackering.

Vårt erbjudande

Vår erfarna och kunniga personal gör din industrilackering i vår moderna lackverkstad. I den har vi två lackeringsboxar, och vi kan leverera den absolut bästa industrilackering du hittar på Gotland. Vi erbjuder både våt- och pulverlackering och garanterar bästa möjliga resultat för dig som kund.

Miljöarbete och industrilackering

Miljön är viktig för oss, vi tänker långsiktigt och hållbart på vår verksamhet och hur vi utför vårt arbete med industrilackering. Till det tillkommer också ett utpräglat kvalitetstänk. Våra miljö- och kvalitetskrav tillgodoses genom att använda väl utprovade produkter och arbetsmetoder. Och att vi alltid arbetar så rationellt och effektivt som möjligt med industrilackering.

Öppettider:

Vardagar 07.00 – 16.00 Lunch stängt 12.00 – 12.45
lördagar, söndagar och helgdagar stängt

Västerhejde Bilskador AB ligger på länsväg 140 Toftavägen mot Klintehamn ca 5 km från Visby

Telefon: 0498-264874

Telefax: 0498-264649

E-post: info@vasterhejdebilskador.se